EnglishShqip
Zgjidh Gjuhen
  • Regjistrohu
Home  //  Kursi i Kembimit
Investim ne valute Transaksionet ne kohe reale

Sherbimi kembimeve valutore nepermjet internetit, ju siguron transaksione kembimi valutor ne kohe reale si dhe mundesine per te vendosur depozite ne nje nga bankat ku ju keni llogarite. Shpejtesia, leverdia dhe me kosto te ulet, si dhe asnje kufizim ne madhesine e transaksionit, ju mundeson ju te kembeni shumat qe deshironi ne kohe reale. Te gjitha transaksionet tuaja regjistrohen dhe kontrollohen ne cdo kohe nga ju. Nepermjet nesh ju mund te kryeni transksione te shitblerjes se valutave me kushte spot, forward ose swap Cilesia e informacionit mbi tregun financiar Ju gjeni ne 24 ore nga e hena deri te premten informacion ne kohe reale per kurset e kembimit dhe informacione te nevojshme per tregjet valutore.

25 Jan 2012 Hits:3060 Kembimi Valutor

Read more

Abonohu tani, merr te rejat dhe ofertat tona direkt ne emailin tuaj!

Emri:

Emaili: