USD     Blihet: 91.51 | Shitet: 92.70
EUR     Blihet: 99.95 | Shitet: 100.50
CHF     Blihet: 101.53 | Shitet: 104.01
GBP     Blihet: 118.11 | Shitet: 120.55
AUD     Blihet: 59.85 | Shitet: 63.71
CAD     Blihet: 64.97 | Shitet: 70.36
USD     Blihet: 91.51 | Shitet: 92.70
EUR     Blihet: 99.95 | Shitet: 100.50
CHF     Blihet: 101.53 | Shitet: 104.01
GBP     Blihet: 118.11 | Shitet: 120.55
AUD     Blihet: 59.85 | Shitet: 63.71
CAD     Blihet: 64.97 | Shitet: 70.36

Per kredine qe ke
merituar gjithmone

APLIKO TANI

Transfero para me
MONEYGRAM dhe Ak-Invest

MESO ME SHUME

Kurset më të mira
valutore

MESO ME SHUME


Per kredine qe ke
merituar gjithmone


APLIKO TANI


Transfero para me
MoneyGram dhe AK-Invest


MESO ME SHUME

Kurset me te mira
valutore


MESO ME SHUME

PSE DUHET TE NA ZGJIDHNI?

Aprovim i shpejtë i Kredisë

Ne nuk rrezikojmë nga objektivat tona afatgjata për fitime të momentit.

Hapje dhe transparencë

Biznesi ynë mbështetet tek besimi, i cili fitohet duke vepruar në përputhje me vlerat dhe parimet tona

Përgjegjësi ndaj shoqërisë

Ne e trajtojmë informacionin e klientëve dhe kompanisë me kujdes të veçantë.

Integritet


Rregullisht kontrollojmë nëse kemi vepruar drejt, në përputhje me ligjin dhe kërkesave të aksionerëve tanë.

Ne ofrojmë Kredite Financiare më të mira për biznesin tuaj.

  
AK Invest
MONEDHAT Blihet Shitet
USD 91.51 92.70
EUR 99.95 100.50
CHF 101.53 104.01
GBP 118.11 120.55
AUD 59.85 63.71
CAD 64.97 70.36

Përditësuar ne:

13/07/2024 13:31

Këto Kurse këmbimi i gjeni vetëm në degët e AK-Invest me adresa: Tiranë: Rr. Bardhok Biba, Rr. Luigj Gurakuqi, Rr. Ded Gjo Luli, Rr. Sami Frashëri, Rr. Ali Demi, Rr. Hali Glina,
Vlorë: Rr. Hasan Kushta,
Elbasan: Rr. Kongresi i Elbasanit

Degët

Gjej pikën më të afërt

Hap Hartën Bëhu Agjent

AK-Invest në Numra

700+

Sportele shërbimi

25000+

Transferta të brendshme/vit

1000000+

Transaksione MoneyGram/vit

660000+

Klientë/Vit

80000+

Pagesa Gjobash