USD     Blihet: 94.01 | Shitet: 95.00
EUR     Blihet: 100.65 | Shitet: 101.30
CHF     Blihet: 102.12 | Shitet: 104.63
GBP     Blihet: 116.21 | Shitet: 118.64
AUD     Blihet: 59.01 | Shitet: 62.81
CAD     Blihet: 66.53 | Shitet: 72.05
USD     Blihet: 94.01 | Shitet: 95.00
EUR     Blihet: 100.65 | Shitet: 101.30
CHF     Blihet: 102.12 | Shitet: 104.63
GBP     Blihet: 116.21 | Shitet: 118.64
AUD     Blihet: 59.01 | Shitet: 62.81
CAD     Blihet: 66.53 | Shitet: 72.05

Sigurim Prone

Në jetë duam tu japim prioritet gjërave më të rëndësishme: familjes, shëndetit dhe shtëpisë ku jetojmë. Të gjithë e dimë që jeta ndonjëhere sjell të papritura e rreziqe që mund të dëmtojnë pronën tonë ndaj sigurimi i shtëpisë është një domosdoshmëri. Drejtohuni pranë zyrave tona për tu informuar mbi paketat e sigurimit të shtëpisë. Kurseni kohë dhe para, dhe jetoni të sigurt!