USD     Blihet: 92.05 | Shitet: 92.80
EUR     Blihet: 100.05 | Shitet: 100.60
CHF     Blihet: 100.54 | Shitet: 102.78
GBP     Blihet: 116.13 | Shitet: 118.54
AUD     Blihet: 59.38 | Shitet: 63.21
CAD     Blihet: 65.43 | Shitet: 70.86
USD     Blihet: 92.05 | Shitet: 92.80
EUR     Blihet: 100.05 | Shitet: 100.60
CHF     Blihet: 100.54 | Shitet: 102.78
GBP     Blihet: 116.13 | Shitet: 118.54
AUD     Blihet: 59.38 | Shitet: 63.21
CAD     Blihet: 65.43 | Shitet: 70.86

Per kredine qe ke
merituar gjithmone

APLIKO TANI

Kurset më të mira
valutore

MESO ME SHUME

Per kredine qe ke
merituar gjithmone

APLIKO TANI

Kurset më të mira
valutore

MESO ME SHUME

PSE DUHET TE NA ZGJIDHNI?

Aprovim i shpejtë i Kredisë

Ne nuk rrezikojmë nga objektivat tona afatgjata për fitime të momentit.

Hapje dhe transparencë

Biznesi ynë mbështetet tek besimi, i cili fitohet duke vepruar në përputhje me vlerat dhe parimet tona

Përgjegjësi ndaj shoqërisë

Ne e trajtojmë informacionin e klientëve dhe kompanisë me kujdes të veçantë.

Integritet


Rregullisht kontrollojmë nëse kemi vepruar drejt, në përputhje me ligjin dhe kërkesave të aksionerëve tanë.

Ne ofrojmë Kredite Financiare më të mira për biznesin tuaj.

  
AK Invest
MONEDHAT Blihet Shitet
USD 92.05 92.80
EUR 100.05 100.60
CHF 100.54 102.78
GBP 116.13 118.54
AUD 59.38 63.21
CAD 65.43 70.86

Përditësuar ne:

18/05/2024 08:13

Këto Kurse këmbimi i gjeni vetëm në degët e AK-Invest me adresa: Tiranë: Rr. Bardhok Biba, Rr. Luigj Gurakuqi, Rr. Ded Gjo Luli, Rr. Sami Frashëri, Rr. Ali Demi, Rr. Hali Glina,
Vlorë: Rr. Hasan Kushta,
Elbasan: Rr. Kongresi i Elbasanit

Degët

Gjej pikën më të afërt

Hap Hartën

AK-Invest në Numra

302+

Agjensi

25000+

Transferta të brendshme/vit

1000000+

Transaksione MoneyGram/vit

660000+

Klientë/Vit

80000+

Pagesa Gjobash